SpeelCreatie

Wat doet SpeelCreatie?

 

In oktober 2016 heb ik besloten om mijn eigen bedrijf te starten, SpeelCreatie. Ik heb bij diverse bijeenkomsten geëxperimenteerd met het inzetten van spelmaterialen om communicatie tussen mensen te verbeteren. En ik heb daar geweldige resultaten mee bereikt.

 

Bij deze experimenten heb ik ontdekt waar mijn werkelijke passie ligt en wie ik wil zijn: Ik ben een verbinder van mensen. Vanuit deze passie ben ik gestart met SpeelCreatie.

 

Ik werk met twee krachtige methoden:

  • “Een taal erbij”; met gebruik van Duplo poppetjes de vraag van de klant visualiseren en beleven. En op die manier snel en effectief tot de kernvraag komen.
  • LEGO® SERIOUS PLAY®; met gebruik van LEGO bouwen aan antwoorden. Iedereen kan met LEGO modellen bouwen en hier over vertellen. En op deze wijze kan iedereen betrokken worden bij het geven van antwoorden.

 

Met deze krachtige methoden ondersteunt SpeelCreatie veranderingen op het gebied van zorg & welzijn, onderwijs, natuur & milieu, kunst & cultuur, etc.

 

Communicatie is essentieel in veranderingsprocessen. Verschillende overtuigingen en belangen kunnen in de weg zitten en belemmeren de communicatie. Met de werkwijze van SpeelCreatie worden verschillen in overtuigingen en belangen overbrugd. En worden geweldige resultaten bereikt.

 

Johan Koning

10 Replies to “SpeelCreatie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*