Het begin van SpeelCreatie

In oktober 2016 heb ik besloten om mijn eigen bedrijf te starten, SpeelCreatie. Ik heb bij diverse bijeenkomsten geëxperimenteerd met het inzetten van spelmaterialen om communicatie tussen mensen te verbeteren. En ik heb daar geweldige resultaten mee bereikt.

Bij deze experimenten heb ik ontdekt waar mijn werkelijke passie ligt en wie ik wil zijn: Ik ben een verbinder van mensen. Vanuit deze passie ben ik gestart met SpeelCreatie.

Omdat deze experimenten heel belangrijk zijn geweest voor de start van SpeelCreatie vind ik het heel leuk dat een aantal deelnemers op twitter hierover verteld hebben. En deze berichten wil ik graag met jullie delen.

15 september 2016, Miranda van Dijk via www.twitter.com/mirandavandijk:

SpeelCreatie LEGO Duplo Frion
SpeelCreatie Een Taal Erbij

 

16 november 2016, Giel Kleinjan van Nijhuis Bouw Zwolle via www.twiter.com/gielkleinjan:

https://twitter.com/gielkleinjan/status/799137458889887744

 

SpeelCreatie Duplo LEGO Frion
SpeelCreatie Gouverneurlaan Duplo Een Taal Erbij